Better Globe Investera hållbart & Klimatkompensera

Investera hållbart genom Better Globe i Afrika

better globe

Se en 4 minuters introduktion om Better Globe: Klicka Här

Vill du läsa mer: Better Globes hemsida

Vill du bli kontaktad för att veta mer om hållbara investeringar, bli inbjuden till ett webinar eller eventen runt om i Sverige?

Kontakta oss: Klicka här

Eller boka din plats själv via länken. Och få Jakob och Isabelle som kontaktpersoner: Boka plats

Vi hjälper både privatpersoner och företag att spara och investera i trädplantering i Afrika

Beroende på hur vi tjänar våra pengar. Är det ur ett skatt och avkastningsperspektiv smart att även placera dem olika. Generellt kan man tänka att privata pengar ger bäst avkastning om de placeras privat. Medan företagets pengar ger bäst avkastning om de placeras direkt i bolaget, för att därefter betalas ut som utdelning eller lön.

Vi hjälper till att räkna på investeringen som en extra inkomstkälla i ditt bolag. Du kan exempelvis använda sparandet som en framtida pension. Better Globes har valt att ha en förutbestämt avkastning per träd eller donationspaket du köper.

Detta tycker vi är bra för det ger oss möjlighet att räkna på modeller och skatter. Så vi kan berätta för dig hur din avkastning beräknas att delas ut. Alla investeringar är förknippade med risker. Så även denna. Beräkningarna utgår därför ifrån dagens skatter och utlovade avkastning.

Med dagens förutsättningar kan vi hjälpa dig att skapa en självgående “pengamaskin” på 7-9 år beroende om du investerar som privatperson eller företag.

Vi har valt att själva investera genom Better Globe. Vi ser det som en bra investering och att bolagens värdegrund går i linje med varandra. Grundarna Jakob och Isabelle är därför även ambassadörer för Better Globe.

Main Home bekämpar människors lidande, samhällets oförmågor och miljöförstöringen . Om oss 

Investera i finansiella instrument innebär alltid en risk. De kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning.

Kontakta oss:  Klicka här

Ja, jag vill veta mer om Better Globe

Fyll i formuläret nedan för att få mer information om Better Globe.

* Nödvändiga för ifyllnadDu kan när som helst avbryta prenumerationen genom att klicka på länken i sidfoten i våra e-postmeddelanden. För information om våra sekretesspraxis, besök vår hemsida. Vi använder Mailchimp som vår marknadsföringsplattform. Genom att klicka nedan för att prenumerera, bekräftar du att din information kommer att överföras till Mailchimp för behandling. Läs mer om Mailchimps sekretesspraxis här.