Investera hållbart genom Better Globe i Afrika

3:36 minuters presentation av vad vi bidrar till genom Better Globes investeringar träd samt donationspaket

Börja ett klimatsmart sparande redan idag: Klicka här

Vill du bli kontaktad för att veta mer om hållbara investeringar, bli inbjuden till ett webinar eller eventen runt om i Sverige?

Kontakta oss: Klicka här

Vi hjälper både privatpersoner och företag att spara och investera i trädplantering i Afrika

Beroende på hur vi tjänar våra pengar. Är det ur ett skatt och avkastningsperspektiv smart att även placera dem olika. Generellt kan man tänka att privata pengar ger bäst avkastning om de placeras privat. Medan företagets pengar ger bäst avkastning om de placeras direkt i bolaget, för att därefter betalas ut som utdelning eller lön.

Kontakta oss så berättar vi mer

Du kan även använda investeringen som en form av klimatkompensation för din familj eller ditt bolag alt berätta om den nytta ni gör.

Marknadsför det du gör som är gott: 

3:06 minuters förklaring av vad vi åstadkom tillsammans med Main Homes kunder 2019 bara genom vårt sparande samt några extra träd per kund!
Lyssna på en av våra föreläsningar kring hur vi kan använda Better Globe som ett hållbart pensionssparande

Vi har valt att själva investera genom Better Globe. Vi ser det som en bra investering och att Main Homes och Better Globes värdegrund går i linje med varandra. Grundarna Jakob och Isabelle är därför även ambassadörer för Better Globe.

Main Home bekämpar människors lidande, samhällets oförmågor och miljöförstöringen . Om oss 

Investera i finansiella instrument innebär alltid en risk. De kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning.

Börja ett klimatsmart sparande redan idag: Klicka här

Läs mer på Better Globes hemsida

Ja, jag vill veta mer om Better Globe

Fyll i formuläret nedan för att få mer information om Better Globe.

* Nödvändiga för ifyllnadDu kan när som helst avbryta prenumerationen genom att klicka på länken i sidfoten i våra e-postmeddelanden. För information om våra sekretesspraxis, besök vår hemsida. Vi använder Mailchimp som vår marknadsföringsplattform. Genom att klicka nedan för att prenumerera, bekräftar du att din information kommer att överföras till Mailchimp för behandling. Läs mer om Mailchimps sekretesspraxis här.