Företag / Organisation

Du som företagare är den som får högst avkastning på våra tjänster

Detta beror på att du kan kan planera dina löneuttag alt investera i bolaget. Vi hjälper dig att titta på bästa lösningen för din situation, ur ett helhetsperspektiv. Där vi tar hänsyn till dina specifika förutsättningar.

Mäklare:

Säljer du ett hus med möjlig privatuthyrning?

Då delar vi gärna din annons på vår Facebooksida. Våra kunder är intresserade av ett hem med uthyrning där de kan #bogratis. Vissa vill köpa det direkt och andra vill ha möjlighet att köpa något de kan utveckla!

Säljaren når ut till en specifik målgrupp som ser värdet av fastigheten. Vi får fler besökare till vår sida och du som mäklare hittar en nöjd kund!

Vi brukar värdera värdet av en privatuthyrning till 3-5 gånger hyresintäkten

Maila annonslänken till oss och komplettera med en kort beskrivning på 2-4 rader. Skriv även om det finns befintliga kontrakt samt om det finns godkända bygglov/ anmälan för byggnationen: Klicka här

Fastighetsprojekt:

Vi arbetar även med större uppdrag i samarbete med investerare och byggföretag för att skapa större bostadsprojekt. Vi riktar oss i huvudsak mot projekt med blandade upplåtelseformer och fokus mot samhällsbyggnad av olika former.

Varje projekt är unikt. Därför anpassar vi ersättningen efter vad som passar projektet. Oavsett om det är ordinarie konsultarvode, delägarskap eller provisionsersättning.

Kontakta oss:  Klicka här

Föreläsningar:

Vill du boka oss som föreläsare eller för en paneldebatt?

Läs mer på: Föreläsningar / Debatt